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23CRDLWBJWENC-0001 Questions & Answers 
 
Question: Section 4.1, second paragraph states that "Respondent must have background in natural resources 
planning and AICP accreditation or a Landscape Architect with ASLA accreditation." By "ASLA accreditation" do 
you mean landscape architecture licensure? If so, do you require landscape architects to be licensed in Iowa? 
 
Answer: The manager of this project has to either be a licensed LA (doesn’t matter what state) or a certified 
AICP planner.  
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